Logo Juf & Co

Voortgezet onderwijs

Ook voor het voortgezet onderwijs bieden wij begeleiding.

Voortgezet onderwijs

Juf & Co geeft bijles (diverse vakgebieden), huiswerkbegeleiding en trainingen aan leerlingen van de middelbare school. Daarbij kijken wij vooral naar wat uw kind nodig heeft om weer met plezier en vol zelfvertrouwen naar school te kunnen.

Voor wie?

  • Heeft uw kind moeite om het huiswerk goed te plannen?
  • Heeft uw kind bijles nodig voor een bepaald vak?
  • Bent u voor uw kind op zoek naar een rustige werkplek zonder afleiding van een telefoon of (spel)computer?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning! Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt uw kind geholpen met plannen, kunnen ze vragen stellen over de leerstof en controleren wij of uw kind het leerwerk goed beheerst.

Door te benadrukken wat de sterke punten zijn en aan de eventuele verbeterpunten te werken, krijgen kinderen meer zelfvertrouwen. Dit heeft een betere prestatie tot gevolg. Daarnaast hoeft er thuis minder tijd besteed te worden aan het huiswerk, omdat het grotendeels al bij Juf& Co wordt gemaakt.

Wat gaan we doen?

Wij maken samen met jou een planning en bespreken deze. Zo weet jij ook thuis precies wat je moet doen. Dan ga jij zelfstandig aan de slag op een rustig plekje in onze praktijk. Als je vastloopt, of als je een vak geleerd of gemaakt hebt, dan kun de je meteen om hulp vragen.

Onze praktijk

Bij Juf &Co komt een leerling voor bijles, om huiswerk te maken en toetsen te leren. Een leerling kan 's middags en 's avonds bij de praktijk terecht. Onze praktijk in Almkerk is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer en heeft een huiselijke sfeer. Wij begeleiden maximaal 6 leerlingen in 1 ruimte, zodat er altijd genoeg rust is en leerlingen zich goed kunnen concentreren.

Contact met ouders

Wij vinden het belangrijk dat ouders goed op de hoogte zijn van wat de kinderen bij ons maken en leren. De planning is voor alle ouders inzichtelijk. Daarnaast houden wij u per mail, whats-app of telefonisch op de hoogte van de voortgang van de leerling.

Juf & Co kijkt naar wat uw kind nodig heeft

Juf & Co wil kinderen weer plezier laten krijgen in het leren!

Neem contact op